Kantine open
zaterdag, 20 december 2014 13:47

altOndanks dat er vandaag niet gevoetbald wordt is de kantine wel vanmiddag vanaf 15:00 uur gewoon geopend.

Onderhoudsdagen 29 & 30 december
vrijdag, 21 november 2014 12:47

alt

In het kader van de “zelfwerkzaamheid” zijn de jaarlijkse onderhoudsdagen ingepland voor allerhanden werkzaamheden op ons mooie sportcomplex, te weten maandag 29 en dinsdag 30 december a.s. Aanmelden voor 24 december a.s. bij de commissie onderhoud, de heer Hubert Mans, mobiel 0615699883 of op zijn mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   en/of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Diegene die nog niet hebben voldaan aan de uren voor de zelfwerkzaamheid en € 90,00 willen besparen een uitgelezen mogelijkheid.

Oudejaarsborrel
maandag, 01 december 2014 11:19

altOok dit jaar zal de kantine op de laatste dag van het jaar geopend zijn om nog even gezellig een oudejaarsborrel te nuttigen. De kantine is geopend vanaf 16:00 uur.

Kerkwijk - Well (1-3) 4-3
zondag, 14 december 2014 22:48

altDe Bommelerwaardderby kreeg door het score verloop dat zeer enerverend genoemd mag worden, na een heerlijke strijd één halverwege de wedstrijd niet verwachtte maar uiteindelijk toch terechte winnaar. Voor het in groten getale opgekomen publiek maakten beide elftallen er een pittige pot van wat resulteerde in vier gele kaarten voor Kerkwijk en twee voor Well, één Well speler kreeg tweemaal geel zodat Well het laatste kwartier met tien man stond.

Stormvogel november 2014
dinsdag, 09 december 2014 15:50

alt

Bij deze presenteren wij wat verlaat maar niet met minder trots de november editie van de Stormvogel. Absoluut hoogtepunt in komende maand is natuurlijk de thuiswedstrijd van het eerste tegen Well. Achteraf zal er in de kantine een mooi feestje gehouden worden dus zet deze vast in je agenda!!!

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel november..

Kerstpost actie 2014
woensdag, 03 december 2014 12:44

altWorldservants kerstpost actie waar onze leden Ashwin van Santen en Cees Versteeg mee naar Afrika gaan. Het laten bezorgen van de kerstpost is voor slechts 35 cent per poststuk. Steun deze actie en zie de flyer op welke adressen u uw post kunt inleveren.

Nieuwjaarsreceptie
maandag, 01 december 2014 11:25

altZaterdag 3 januari houden we vanaf 16.00 uur onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Een mooie gelegenheid een ieder het beste te wensen onder het genot van een hapje en een drankje. Alle leden en sponsors zijn van harte welkom, in het bijzonder weer een groot aantal jubilarissen.

Snert toernooi
maandag, 01 december 2014 11:30

altOp zaterdag 10 januari voor alle A-jeugd, dames en seniorenleden het 'Snert-toernooi', een mooie vervanging voor de voetballoze weken deze winterstop. Het toernooi start om 13:00 uur en omstreeks 15:30 zal de finale worden gespeeld.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders