Louis Lamboo benoemd tot erelid
woensdag, 20 mei 2015 09:11

alt

Net zoals de afgelopen jaren werd op hemelvaartsdag het familie toernooi georganiseerd. Zeven (gemêleerde…) families die streden om de titel. Dit jaar werd het toernooi echter onderbroken voor een belangrijk moment. Namelijk de benoeming van Louis Lamboo tot erelid

Uitslag grote verloting 2015
vrijdag, 15 mei 2015 09:19

altEnkele maanden geleden werden onze actieve leden weer van lootjes voor de jaarlijkse grote verloting voorzien. De tocht langs vrienden, kennissen en familie werd door veel leden weer gemaakt. Na een goed verlopen familietoernooi verrichtte de voorzitter de trekking. De winnaars van de prijzen 1 t/m 10 zijn in onderstaand overzicht verzameld. Via deze weg willen we de winnaars nogmaals van harte feliciteren! We hopen dat iedereen volgend jaar weer zijn geluk komt beproeven bij onze grote verloting.

Seizoensafsluiting jeugd vrijdag 29 en zaterdag 30 mei
woensdag, 08 april 2015 16:14

altNadat we vorig jaar aan het einde van het seizoen al een fantastische zeskamp hadden als seizoensafsluiting van de jeugd, willen we de seizoensafsluting dit jaar nog een overdoen, maar dan iets anders, en  nog leuker!

Op vrijdagavond 29 mei zal er een speciaal programma zijn voor de jeugdspelers van de Mini's en de F'jes. Daarnaast is er een ander, nog geheim programma voor de  E en D jeugd, en voor de MC, C en B jeugd. Na dit programma mogen alle kinderen op het voetbalveld blijven slapen: de Mini's en de F'jes in de kleedkamer, de andere leden in tenten die al klaar staan voor jullie!

Zeskamp
woensdag, 08 april 2015 16:18

altOp zaterdag 30 mei 2015 vindt op het voetbalveld in Kerkwijk weer de jaarlijkse zeskamp plaats.

De zeskamp heeft ook dit jaar geen thema en er zal ook geen playbackshow plaats vinden. Wel wordt er weer  's avonds in de kantine een feestavond georganiseerd met een spectaculair captainspel. Tijdens deze feestavond wordt ook de uitslag van de zeskamp bekend gemaakt. Over ongeveer twee maanden start de zeskamp en iedereen kan nog meedoen!

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om zich in te schrijven als team, of zich aan te melden als vrijwilliger voor de zeskamp. Het is nog mogelijk om in te schrijven tot maandag 12  mei, dus trommel je vrienden en familie bij elkaar en doe mee!  Alle informatie hiervoor vind je op het inschrijfformulier of je kunt mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Brakel - Kerkwijk (0-1) 3-1
zondag, 10 mei 2015 11:44

altDe laatste wedstrijd van de competitie wordt gespeeld in Brakel. Bij Kerkwijk ontbreken Johan Dingemans en Maikel Valkis vanwege verplichtingen. Hierdoor start het elftal met in het centrum van de verdediging met Arjo Mans en Robert van Luyn.

Stormvogel mei 2015
woensdag, 06 mei 2015 16:19

alt

Met het einde van de competitie breekt ook een hele mooie, en altijd gezellige periode aan bij onze club. Met onder andere prachtige toernooien als het familie- en onder-23-toernooi, de zeskamp en de grote verloting. Lees meer over al deze leuke activiteiten verderop in dit blad. Uiteraard zijn de bekende rubrieken als de standen, verslagen en niet te vergeten de moppentapper ook weer terug te vinden.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel mei..

Kerkwijk - HSSC'61 (0-0) 0-2
zondag, 03 mei 2015 11:12

altDe laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelt Kerkwijk tegen HSSC'61. Bij Kerkwijk ontbreekt de Pool Mateusz Sleziak. Hij is teruggekeerd naar zijn thuisland. Op voorhand lijkt het een zeer lastige wedstrijd te worden. Kerkwijk is al uitgespeeld voor de competitie en HSSC strijdt nog vol voor de derde periode. Daarin is het koploper.

Almkerk VR1 - Kerkwijk VR1 (3-2) 6-2
donderdag, 30 april 2015 17:54

altOp dinsdagavond spelen we uit op het kunstgras van Almkerk, de ploeg doet nog mee om het kampioenschap en is afhankelijk van het resultaat van NEO'25 en Asperen. Christien en Simone zijn afwezig, Renate van Rijnsbergen sluit aan vanuit de MB en Anita Dingemans keept weer een wedstrijdje. Opstelling: Anita; Michelle, Joor, Carola, Janneke; Klarika, Nicole, Renske; Sandra, Lara, Wilma. Kim en Renate nemen plaats in de dug-out, Marlies sluit wat later aan.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders