Grote verloting 2015
dinsdag, 20 januari 2015 23:19

altDe boekjes voor de grote verloting zijn inmiddels uitgereikt en wij hopen op een succesvolle verkoop. De verkochte boekjes kunnen ingeleverd worden hetzij bij de leider van jouw elftal hetzij in de bestuurskamer - bij voorkeur op zaterdag – bij Laurens Kruijshaar of bij Louis Lamboo. De uiterlijke inleverdatum van de boekjes staat gepland op 21 maart, eerder inleveren mag uiteraard ook.

De trekking van de verloting vindt plaats op donderdag 14 mei , na afloop van het familietoernooi op ons Sportpark. Er zijn mooie geldprijzen te winnen met als hoofdprijs een bedrag van € 450,-.

Veel succes.

Contributies
woensdag, 11 februari 2015 12:42

altPer 26 februari zal de automatische incasso van de laatste termijn van de kwartaalcontributies plaatsvinden.

Houdt U hiermede rekening bij het bepalen van voldoende saldo op Uw bankrekening.

Rabobank clubkas campagne
woensdag, 11 februari 2015 12:40

altVergeet U niet U voor 1 maart a.s.bij de Rabobank Bommelerwaard als lid aan te melden !! ( Zie artikel in de Stormvogel van februari ).

Bedankt voor Uw medewerking,

Penningmeester vv Kerkwijk

Focus 07 - Kerkwijk (2-0) 4-0
zondag, 22 februari 2015 19:54

altOp deze kletsnatte zaterdag waarop de meeste velden onbespeelbaar bleken waarop veel afgelastingen volgden was één van de twee matches die wel doorgingen in de vierde klas die tussen de koploper en ons eerste elftal op het kunstgrasveld in Culemborg.

Tijden Boomgaardloop 2015
zondag, 15 februari 2015 15:20

Boomgaardloop 2015

alt

Het was alweer de 24e editie van de Boomgaardloop op Sportpark 'de Drie Morgen' en Boomgaard van 'Hans Slegh'.

Met een ruime opkomst van 90 deelnemers van jong tot oud en een prachtig weer was het een zeer geslaagde dag. Alle Vrijwilligers en Sponsors bedankt voor het goed georganiseerde evenement. Op naar de 25e editie waarbij een bijzonder tintje bij komt.

Foto's boomgaardloop jeugd   -   Foto's boomgaardloop senioren

Stormvogel februari 2015
dinsdag, 10 februari 2015 11:26

altOndanks het feit dat er weinig gevoetbald werd de afgelopen maand ligt er toch weer een nieuwe Stormvogel klaar. Wel weer de vaste rubrieken zoals onder andere het stukje van voorzitter Johan Oomen, de standen van de eerste seizoenshelft, moppen en bovendien een overzichtje met statistieken van het eerste.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel februari..

Nieuwe hoofdtrainer van v.v. Kerkwijk
zaterdag, 31 januari 2015 17:13

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Hans Rasenberg uit Wagenberg de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Kerkwijk.

Met Hans Rasenberg kiest het bestuur voor een ervaren trainer. Hans is al werkzaam binnen onze vereniging met zowel de A als de B junioren.

Het bestuur heeft vertrouwen in Hans Rasenberg en wenst hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging.

Johan Oomen

Kerkwijk - Well (1-3) 4-3
zondag, 14 december 2014 22:48

altDe Bommelerwaardderby kreeg door het score verloop dat zeer enerverend genoemd mag worden, na een heerlijke strijd één halverwege de wedstrijd niet verwachtte maar uiteindelijk toch terechte winnaar. Voor het in groten getale opgekomen publiek maakten beide elftallen er een pittige pot van wat resulteerde in vier gele kaarten voor Kerkwijk en twee voor Well, één Well speler kreeg tweemaal geel zodat Well het laatste kwartier met tien man stond.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders