Voorzitter trekt zich terug
dinsdag, 29 juli 2014 08:52

altHelaas ben ik om persoonlijke redenen, die ik alleen binnen het bestuur heb toegelicht, genoodzaakt per direct te stoppen als voorzitter van vv Kerkwijk.

Ik wens de rest van het bestuur en de vereniging veel succes in de toekomst.

Groeten Corwin.

Dringende oproep
dinsdag, 22 juli 2014 12:57

altTRAINERS EN BEGELEIDERS GEZOCHT!!!!

Voor de jeugd zijn we nog naarstig op zoek naar trainers en begeleiders voor diverse elftallen, zoals besproken op de ouderavond van 24-6-14.

Tot nu toe hebben we echter nog geen aanmeldingen mogen ontvangen.

Wij zoeken:

A-     Junioren             vlagger en leider

B-      Junioren             vlagger en leider

C-      Junioren             trainer en vlagger

Bij de D-pupillen gaat het om drie elftallen waarvoor we totaal nog zoeken:

3 vlaggers, één trainer en een leider

Met name de trainers voor de C en de D zijn natuurlijk erg belangrijk. Vraag eens rond in je omgeving of er iemand interesse heeft dit te gaan doen.

ZOEK ALLEMAAL MEE!!! DIE JONGENS WILLEN IN AUGUSTUS OOK WEER GRAAG VOETBALLEN!!!

Competitie programma 1e + 2e
zaterdag, 12 juli 2014 20:30

Competitie programma online van Kerkwijk 1 en Kerkwijk 2 , zie programma.

Extra info bekervoetbal en nieuwe schema's 1e + 2e

Indeling andere teams lees verder:

Eindresultaat Rabobank clubkas campagne
dinsdag, 08 juli 2014 17:01

altHet resultaat van de door de Rabobank georganiseerde clubkas campagne 2014 is bekend. VV Kerkwijk heeft 167 stemmen ontvangen en daarmede een bedrag van € 389,19 verdiend.

Ook hierbij veel dank aan allen die voor onze club hebben gestemd. Gezien de hoeveelheid stemmen denk ik dat vele rekeninghouders zich nog niet als lid van de Rabobank hebben aangemeld.

Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk zodat we volgend jaar nog meer stemmen en daarmede een hogere sponsorbijdrage kunnen krijgen.

Eindresultaat grote verloting
dinsdag, 08 juli 2014 16:50

altDe trekking van de grote verloting heeft inmiddels na afloop van het familietoernooi plaatsgevonden en de gelukkige prijswinnaars hebben hun prijs ontvangen.

De opbrengst was uiteindelijk € 141,- lager dan vorig jaar, maar met een score van ruim 80% verkochte loten kan er toch wel van een succesvolle verloting gesproken worden.

Dank aan allen die hieraan hebben medegewerkt.

Parkeerterrein bestraten
zondag, 06 juli 2014 15:59

Op maandag 4 augustus wordt er begonnen met het bestraten van het nieuwe parkeerterrein.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die hierbij willen helpen.

Aanmelden hiervoor bij Hubert Mans tel: 06-15699883.

Indeling Kerkwijk 1
dinsdag, 01 juli 2014 19:56

alt4e klasse D (Zuid I): ASH, Brakel, Focus'07, HSSC'61, Haaften, Kerkwijk, Lekvogels, MVV'58, Raptim, SVS'65, Schelluinen, Vianen, Vuren, Well.

Verslag ouderavond 24-06-14 bij vv Kerkwijk
maandag, 30 juni 2014 22:04

altTotaal 17 dames en 11 heren zijn ingegaan op de uitnodiging van het bestuur aanwezig te zijn op deze ouderavond, waar wat meer uitleg gegeven wordt over het reilen en zeilen binnen vv Kerkwijk. Voorzitter Corwin van Heijningen heet iedereen welkom en vertelt dat het vanavond vooral gaat over de organisatiestructuur binnen vv Kerkwijk. Ook de nieuwe indeling van de jeugd komt in beeld, maar inhoudelijk willen we hier niet op ingaan deze avond, omdat het een VOORLOPIGE indeling betreft, er kan nog van alles veranderen. Na deze korte inleiding geeft hij het woord aan wedstrijdsecretaris Marc de Bijl.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders