Inning contributie
vrijdag, 31 oktober 2014 16:05

altDe penningmeester deelt hierbij aan een ieder die het aangaat het volgende mede. Op 28 november zal de tweede termijn van de kwartaalcontributie automatisch worden geïnd. Houdt U hiermede rekening door voldoende saldo op Uw bankrekening aan te houden.

Alvast bedankt voor Uw medewerking.

Voetbalfeest 13 december
donderdag, 20 november 2014 10:25

altDoor menig voetballiefhebber in de omgeving van Kerkwijk en Well zal er al reikhalzend worden uitgekeken naar de ontmoeting op zaterdag 13 december. Well komt dan namelijk op bezoek op sportpark De Drie Morgen en deze derby staat altijd garant voor spectaculaire wedstrijden. Na het laatste fluitsignaal zal dit dan ook worden voortgezet met een gezellig feestje in onze kantine! Het thema is 'foute kerstparty' en tijdens deze party zijn er ook volop leuke prijzen te winnen tijdens de verloting!

Stormvogel oktober 2014
zaterdag, 15 november 2014 11:14

alt

Deze stormvogel weer onder andere de gebruikelijke rubrieken, de balpen met Kerkwijk 1-speler Maikel Valkis en het achter de bal spel van onze dames.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel oktober..

Kerkwijk - Vuren (1-1) 1-1
zondag, 09 november 2014 20:35

altDe 9e competitiewedstrijd tegen Vuren. Door de laatste vier wedstrijden werden verloren werd het wel weer eens tijd om punten te pakken en niet nog verder af te zakken, dat lukte dus deze middag door gelijk te spelen. Dit gelijkspel werd een redelijke afspiegeling van de krachtsverhoudingen met Kerkwijk als de meest gelukkige. In het eerste kwartier kansjes over en weer tot in de 16e minuut Vuren echt gevaarlijk werd en 0-1 weet te scoren.

Ledenvergadering 2014
dinsdag, 04 november 2014 16:54

altAfgelopen vrijdag was de jaarlijkse ledenvergadering. Deze avond zijn er met toezegging van alle aanwezigen een aantal belangrijke beslissingen genomen. Het bestuur zal via deze weg de belangrijkste punten publiceren:

A.S.H. Hellouw - Kerkwijk (3-0) 6-2
zondag, 02 november 2014 20:43

altOp de ledenvergadering afgelopen vrijdag bijna alleen maar positieve geluiden over het reilen en het zeilen van de vereniging op de sportieve resultaten van de selectie na. Onze hoofdmacht mocht zaterdag laten zien iets geleerd te hebben van de nederlagen. Tegenslag was er door de blessures van drie spelers waardoor anderen mochten bewijzen over voldoende kwaliteiten te beschikken in dit elftal thuis te horen.

Good Luck VR1 - Kerkwijk VR1 (2-1) 7-2
woensdag, 29 oktober 2014 12:15

altVandaag spelen we uit bij het voor ons onbekende Good Luck, een wedstrijd waar het ergens om gaat aangezien Good Luck een plaatsje boven ons staat op de ranglijst. Iedereen is er dan ook op gebrand een goed resultaat neer te zetten, al spelen er links en rechts wat pijntjes en spierblessures, we gaan er voor! Christien, Klarika, Renske en Wilma zijn afwezig, Lara kan vandaag weer spelen na een aantal weken blessureleed. Noa van Tuijl komt ons versterken vanuit de MB, bedankt!

Kerkwijk - Haaften (0-1) 0-2
zondag, 26 oktober 2014 21:08

altHet was zaterdag leuk om onze oud speler, trainer en huidige inwoner van Kerkwijk weer terug te zien op ons sportpark maar dat hij na afloop als trainer van Haaften met de punten naar huis ging vonden wij iets minder. Dat de uiteindelijke dik verdiende winst naar onze tegenstander ging was een gevolg van het verloop van de wedstrijd zoals die zich afspeelde.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders