Schelluinen - Kerkwijk (1-1) 2-2
vrijdag, 29 april 2016 11:05

altZaterdag 22 april neemt Kerkwijk het op sportpark Scalune op tegen Schelluinen. Schelluinen is al verzekerd van een nacompetitieplek en kan vrijuit de rest van de competitie uitvoetballen. Op een goed bespeelbaar veld wordt er om half 3 afgetrapt door Kerkwijk wat door ook Schelluinen blauwe kousen heeft met zwarte sokken speelt.

sv Capelle VR1 - Kerkwijk VR1 (0-1) 0-3
zaterdag, 23 april 2016 18:46

altOp woensdagavond spelen we het belangrijke uitduel bij de dames van Capelle. Aangezien de concurrentie eerder deze week verloor, moeten we vanavond voor resultaat en dus 3 punten spelen.

Stormvogel april 2016
donderdag, 21 april 2016 10:50

alt
Deze stormvogel weer vol met de gebruikelijke rubrieken en met het mooie april/mei programma. Zo staat bijvoorbeeld het altijd gezellige jaarlijkse vrienden/familietoernooi weer voor de deur. Voor degene die dat nog niet hebben gedaan, vriendengroepen of families kunnen zich inschrijven via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voetbalfeest zaterdag 30 april!
zondag, 17 april 2016 10:21

alt

Kerkwijk - TEC (1-0) 3-1
dinsdag, 12 april 2016 22:13

altNa de goede 3-0 overwinning van vorige week tegen Lekvogels heeft Kerkwijk vertrouwen gekregen voor de wedstrijd tegen TEC. TEC is een directe concurrent voor de plek in de competitie dus Kerkwijk is gebaat bij een overwinning.

Kerkwijk VR1 - Almkerk VR1 (0-0) 1-1
dinsdag, 12 april 2016 22:04

altVandaag spelen we de thuiswedstrijd tegen Almkerk, twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Marije en Renate sluiten aan vanuit de MB zodat we wat ruimer in de speelsters zitten, bedankt!

LRC 4 - Kerkwijk 2 (0-0) 0-1
maandag, 11 april 2016 18:13

altMet nog 4 wedstrijden te gaan stond vandaag de wedstrijd tegen LRC op het programma. Een regelrechte kraker in de ‘kelder’ van de 3e klasse, een plek waar we gehoopt hadden weg te kunnen blijven. Het verschil met hekkensluiter Sparta’30 betrof voorafgaand aan de wedstrijd ‘slechts’ 7 punten, dit zou dus theoretisch gezien nog kunnen worden overbrugd door Sparta’30. Feit was dus dat we ons vandaag konden verzekeren van nog een jaar 3e klasse, de boodschap was vandaag dan ook: Niet verliezen!

Kerkwijk VR1 - SC Everstein VR1 (1-0) 1-1
maandag, 04 april 2016 14:49

altVaandaag staat de thuiswedstrijd tegen Everstein op het programma, in Everstein gingen we net voor de winterstop met 3-2 onderuit. Helaas valt Joyce in de warming-up uit met een schouderblessure, dus start Anita onder de lat in plaats van in de spits.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders