Fotoverslag Kerkwijk - Wilhelmina
maandag, 24 augustus 2015 12:12

altAfgelopen zaterdagmiddag zijn er op ons sportpark enkele foto's gemaakt van de wedstrijd Kerkwijk 1 - Wilhelmina 1. Deze foto's zijn online geplaatst en zijn te bekijken via: http://www.robinkfotografie.nl/bekijk/kerkwijk-1-wilhelmina-1.

Wedstrijden toegevoegd
dinsdag, 04 augustus 2015 21:16

Zie programma uitslagen.

Trainingskleding actie v.v. Kerkwijk
zondag, 05 juli 2015 09:40

altIn de hele maand juli zijn er mooie kortingsacties op de trainingskleding van v.v. Kerkwijk. Zo krijg je bij aankoop van 4 artikelen of meer 25% korting op je kleding. Via onderstaand formulier kun je de korting en kledinglijn bekijken:

Formulier aanbieding trainingskleding

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

Jo van de Graaf, lid van verdienste
zondag, 05 juli 2015 09:31

altNa een avondje stevig 'veurgloeien' op vrijdag, was het zaterdag dan zo ver. 70 jarige jubileum met een leuke wedstrijd met een groot reünie gehalte welke naadloos over ging in een groot feest met Dj Pal en Hanz!! Na een speech van onze voorzitter werd Jo van de Graaf even flink het in zonnetje gezet. Hij werd benoemd tot lid van verdienste voor 27 jaar trouwe dienst als trainer bij ons mooie clubje!

Stormvogel juni 2015
donderdag, 04 juni 2015 10:40

altNa een geslaagde laatste maand van dit seizoen, waar de laatste evenementen, toernooitjes en barbecues gehouden werden op de VV, is de zomerstop eindelijk aangebroken. Om deze reden is dit ook de laatste stormvogel van dit seizoen en zullen wij half augustus de volgende editie uitbrengen.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel juni..

Uitslag grote verloting 2015
vrijdag, 15 mei 2015 09:19

altEnkele maanden geleden werden onze actieve leden weer van lootjes voor de jaarlijkse grote verloting voorzien. De tocht langs vrienden, kennissen en familie werd door veel leden weer gemaakt. Na een goed verlopen familietoernooi verrichtte de voorzitter de trekking. De winnaars van de prijzen 1 t/m 10 zijn in onderstaand overzicht verzameld. Via deze weg willen we de winnaars nogmaals van harte feliciteren! We hopen dat iedereen volgend jaar weer zijn geluk komt beproeven bij onze grote verloting.

Brakel - Kerkwijk (0-1) 3-1
zondag, 10 mei 2015 11:44

altDe laatste wedstrijd van de competitie wordt gespeeld in Brakel. Bij Kerkwijk ontbreken Johan Dingemans en Maikel Valkis vanwege verplichtingen. Hierdoor start het elftal met in het centrum van de verdediging met Arjo Mans en Robert van Luyn.

Kerkwijk - HSSC'61 (0-0) 0-2
zondag, 03 mei 2015 11:12

altDe laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelt Kerkwijk tegen HSSC'61. Bij Kerkwijk ontbreekt de Pool Mateusz Sleziak. Hij is teruggekeerd naar zijn thuisland. Op voorhand lijkt het een zeer lastige wedstrijd te worden. Kerkwijk is al uitgespeeld voor de competitie en HSSC strijdt nog vol voor de derde periode. Daarin is het koploper.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders