MEC 07 A1- Kerkwijk A1 (0-1) 1-4
zondag, 19 oktober 2014 14:25

altOp zaterdag 18 oktober speelde onze A- Junioren de tweede bekerwedstrijd in de poule tegen de A1 van MEC 07 uit Maurik. Onder leiding van Henk van Hemert en onze pas nieuwe aangestelde trainer Hans van Rasenberg werd een dik verdiende overwinning behaald in Maurik. In de eerste helft had Kerkwijk de stevige wind in de rug, waardoor we een overwicht creëerden maar voorlopig nog niet wisten te scoren.

Agenda ledenvergadering 31 oktober
dinsdag, 23 september 2014 13:08

altVrijdag 31 oktober is het weer ledenvergadering, alles wat belangrijk is voor de club wordt besproken en alle leden en ouders van jeugdleden worden uitgenodigd om mee te discuseren over de toekomst van v.v. Kerkwijk.

De aanvang is om 19:30 uur.

Agenda ledenvergadering v.v. Kerkwijk 31 oktober 2014

Jaarverslag 2013 - 2014
zondag, 19 oktober 2014 02:31

altMet op het oog de ledenvergadering op vrijdag 31 oktober publiceren we het jaarverslag van 2013-2014. Het jaarverslag is via onderstaande link te lezen.

Jaarverslag 2013 - 2014

Kerkwijk VR1 – Asperen VR1 (1-0) 2-1
maandag, 13 oktober 2014 16:00

altVandaag spelen we onze derde competitiewedstrijd thuis tegen Asperen, altijd een pittig potje. Belangrijke wedstrijd ook, bij winst sluiten we mooi aan bij de bovenste ploegen. Klarika en Petra zijn er niet bij vandaag, Lara en Renske zitten nog met een blessure langs de kant.

Schelluinen - Kerkwijk (3-1) 5-1
zondag, 12 oktober 2014 20:27

alt

Met het vertoonde goede spel in de eerste helft van de vorige week tegen koploper Focus in gedachten probeerden onze jongens het in de uitwedstrijd bij nummer 3 een wat langer vervolg te geven door vanaf het eerste fluitsignaal te proberen de tegenstander onder druk te zetten. Maar na vijf minuten blijkt al dat het een lastige middag gaat worden want Schelluinen snijdt simpel door de Kerkwijk verdediging heen 1-0.

Stormvogel september 2014
woensdag, 08 oktober 2014 21:10

alt

De september maand is alweer voorbij. Een maand waarin er weer volop gevoetbald werd. Met deze editie introduceren we ook een nieuw lid van onze redactie: Jochem de Weert. Deze maand vinden we ook de vaste rubrieken als verslagen, verjaardagen, standen en natuurlijk de moppentapper weer terug.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel september..

Kerkwijk - Focus ’07 (0-1) 1-3
zondag, 05 oktober 2014 21:19

altIn deze voor de koppositie in de vierde klasse belangrijke wedstrijd tussen de nummer één Focus 07 en nummer vijf Kerkwijk met het minimale verschil van één punt bleek vanaf de aftrap dat we hier te maken hadden met twee elftallen die elkaar met goed voetbal probeerden te overrompelen. De eerste 25 minuten zagen we zelfs een iets sterker Kerkwijk maar onze jongens hadden hun vizier niet scherp genoeg staan.

Kerkwijk - Lekvogels (0-1) 4-3
zondag, 28 september 2014 21:29

altZaterdag speelde onze hoofdmacht de vierde wedstrijd van de competitie thuis tegen de ploeg uit Lexmond. In de eerste helft was niet te zien dat Kerkwijk in het linker rijtje stond en Lekvogels in het rechter. Lekvogels acteerde sterker en had meer inzet dan onze jongens. Een klein excuus was misschien de verscheidene mutaties die de trainer om verschillende redenen in het elftal door moest voeren.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders