Per direct gevraagd:
maandag, 01 september 2014 15:54

altOnze vereniging is per direct op zoek naar een trainer voor de A-junioren. Eventuele geïnteresseerde kunnen zich melden bij het bestuur of via Marc de Bijl: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Uitnodiging feestelijke opening “derde veld” vv Kerkwijk
zondag, 24 augustus 2014 19:17

Met trots nodigen wij alle leden en belangstellenden uit om op 9 september 2014 de officiële opening van ons “derde veld” bij te wonen. Om 19.00 uur starten we met een kort programma, waarbij onze interim voorzitter en onze burgemeester Albert van den Bosch van de gemeente Zaltbommel een kort woordje zullen spreken.

Om 19.30 uur volgt de wedstrijd vv Kerkwijk 1 - Nivo Sparta  om het veld in gebruik te nemen.

Nadien is er gelegenheid voor een hapje en een drankje in ons clubhuis, vanwaar ook de tweede helft van bovengenoemde wedstrijd kan worden gevolgd.

Wij rekenen op uw komst!!

Namens het bestuur

Johan Oomen

Interim voorzitter

Stormvogel augustus 2014
donderdag, 28 augustus 2014 15:33

altDoor de rustige vakantiemaand die we achter de rug hebben gebruiken we deze editie vooral voor het vooruitblikken op het nieuwe seizoen. Verder nodigt interim-voorzitter Johan Oomen alle leden en belangstellenden uit om de officiële opening van het nieuwe derde veld bij te wonen, welke 9 september a.s. zal plaatsvinden.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel augustus..

Nieuw tenue Kerkwijk 3
vrijdag, 22 augustus 2014 09:57

Tenue Kerkwijk 3Het derde van v.v. Kerkwijk speelt dit jaar in een nieuw tenue. Onlangs werd dit gepresenteerd door vice-aanvoerder Louis de Haas. Het tenue heeft een aantal aanpassingen ten opzichte van vorig jaar, maar is uiteraard uitgevoerd in het traditionele v.v. Kerkwijk geel en blauw.

Er wordt gespeeld in de traditionele blauwe broeken met een geel shirt. Dit jaar heeft het shirt een metallic baan over de lengte van het shirt om tegenstanders te imponeren. Voor corners is er een bijpassend hoofddeksel, hiervan ligt het ontwerp nog ter keuring bij de KNVB. In de kraag van het shirt is de tekst "Strijdend ten onder!" geborduurd.

Aanstaande zaterdag belegerd het derde het doelgebied van Nivo Sparta in Zaltbommel.

Complete competitie programma
vrijdag, 15 augustus 2014 22:17

Complete competitie programma online voor senioren , junioren en pupillen.

Programma 2e is herzien.

Zie links

Aanleg derde veld
vrijdag, 15 augustus 2014 11:24

altHet zal niemand binnen Kerkwijk zijn ontgaan. Er is hard gewerkt aan het realiseren van het nieuwe derde veld. Inmiddels worden de laaste loodjes op en rond het veld gemaakt. Van de allereerste werkzaamheden hebben we enkele foto's ontvangen die hier zijn te bekijken:

Foto's werkzaamheden aanleg derde veld

Stormvogel juli 2014
maandag, 04 augustus 2014 21:58

altIn deze editie zijn de competitie indelingen van alle senioren, junioren en pupillen terug te vinden. Verder is in deze stormvogel het programma voor komende maand terug te vinden, dus kan iedereen zien wanneer de trainingen en (oefen- en beker-)wedstrijden gepland staan.

Lees Stormvogel juli..

Inning contributies
zondag, 03 augustus 2014 11:51

altPer  27 augustus zal de automatische incasso van de contributies plaatsvinden. Houdt U hiermede rekening bij het bepalen van het saldo op Uw bankrekening. Degene die niet voor automatische incasso hebben gekozen, ontvangen op korte termijn hun (e-mail) factuur. Zij worden verzocht hun betaling eveneens uiterlijk 27 augustus te verrichten.

Alvast bedankt voor Uw medewerking

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders