Kerkwijk - Vianen (0-2) 2-3
zondag, 26 april 2015 11:13

altZaterdag 25 april neemt Kerkwijk het op tegen het ook onderin spelende Vianen. De heenwedstrijd in Vianen was de openingswedstrijd van deze competitie. Die editie eindigde toen in een 2-2 gelijkspel.

Well - Kerkwijk (0-1) 1-1
dinsdag, 21 april 2015 16:41

altVandaag speelt Kerkwijk de altijd beladen derby in en tegen Well. Voor beide ploegen staat er behalve de sportieve belangen niets meer op het programma. Zowel Kerkwijk als Well kunnen in deze competitie niet meer om de prijzen meespelen.

Kerkwijk VR1 - Haaften VR1 (2-2) 3-3
dinsdag, 21 april 2015 15:44

altVandaag spelen we tegen hekkensluiter Haaften, waar we afgelopen dinsdagavond nog hard onderuit gingen met een 3-2 nederlaag. Het einde van het seizoen nadert en voor Kerkwijk is het na de winterstop toch wel een lastig verhaal geworden, ook vandaag hebben we met moeite elf speelsters op de been gekregen. Carola, Christien en Simone zijn er niet bij en na een bezoekje aan de fysio is duidelijk geworden dat Joyce niet meer mag keepen dit seizoen. Tel daar de niet-fitte Nicole en Sandra bij op, die noodgedwongen wel moeten spelen vandaag, en het wordt wel heel lastig. Bedankje aan Noa, Nicky en Renate van de MB1, die zelf een wedstrijd speelden op het achterste veld, maar toch bereidt waren om ons te komen helpen. Super!

Grote verloting 2015
donderdag, 16 april 2015 10:59

altNog een maand en dan is de trekking van de grote verloting. Op dit moment zijn helaas nog maar 39 % van de lootjes verkocht. Een percentage waar wij niet echt blij van worden. Wij verzoeken dan ook diegene die hun boekje nog moeten verkopen en inleveren, dit op zo kort mogelijke termijn te doen. U helpt hiermede de club die daardoor ook weer in staat is om de inkomsten mede aan te wenden voor het welzijn van haar leden in de vorm van bijvoorbeeld gerenoveerde kleedkamers. Helpt U daarom allen mee om van deze loterij een succes te maken. Wij rekenen op Uw medewerking.

Alvast zeer bedankt.

Rabobank clubkas campagne
donderdag, 16 april 2015 10:57

altDeze campagne is op 14 april van start gegaan en duurt tot en met 30 april. Gebruikt U alstublieft de aan U gestuurde stemkaart.

Deze stemkaart is voorzien van een persoonlijke stemcode. Hiermede kunt U maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen. Uiteraard hopen wij dat wij als VVK ook op Uw stemmen kunnen rekenen.

Het kost niets , alleen via internet even stemmen. DOEN !!!.

Namens alle leden, Bedankt.

Foute party zaterdag 2 mei
vrijdag, 10 april 2015 14:48

altOp zaterdag 2 mei speelt Kerkwijk 1 haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Om dit feestelijk af te sluiten staat er na de wedstrijd in de kantine een 'foute party' op het programma!

Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Familietoernooi
maandag, 16 maart 2015 20:14

altDonderdag 14 mei is er weer het jaarlijkse familietoernooi. Zet het alvast maar in de agenda! Families kunnen zich opgeven via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zeskamp
woensdag, 08 april 2015 16:18

altOp zaterdag 30 mei 2015 vindt op het voetbalveld in Kerkwijk weer de jaarlijkse zeskamp plaats.

De zeskamp heeft ook dit jaar geen thema en er zal ook geen playbackshow plaats vinden. Wel wordt er weer  's avonds in de kantine een feestavond georganiseerd met een spectaculair captainspel. Tijdens deze feestavond wordt ook de uitslag van de zeskamp bekend gemaakt. Over ongeveer twee maanden start de zeskamp en iedereen kan nog meedoen!

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om zich in te schrijven als team, of zich aan te melden als vrijwilliger voor de zeskamp. Het is nog mogelijk om in te schrijven tot maandag 12  mei, dus trommel je vrienden en familie bij elkaar en doe mee!  Alle informatie hiervoor vind je op het inschrijfformulier of je kunt mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders