Slaatjesactie
vrijdag, 27 maart 2015 08:11

altVrijdag 17 april is het weer tijd voor de slaatjesactie van VV Kerkwijk.

We zijn nog steeds op zoek naar ouders die willen rijden en de slaatjes samen met de kinderen willen verkopen.

De slaatjes kunnen tussen 16.00 - 18.00 uur opgehaald worden in het clubgebouw (telnummer clubgebouw 0418-642504). Als alles volgens planning verloopt, verwachten we voor 20.00 uur weer klaar te zijn.

Voor de ouders die willen rijden is het handig dat zij zelf kinderen proberen te regelen die bij hen in  de auto zitten. Het is ook mogelijk om vriendjes/vriendinnetjes, broertjes en/of zusjes mee te laten verkopen ongeacht of zij wel of geen lid zijn van VV Kerkwijk. Communiceer duidelijk met de leider en andere ouders welke kinderen er met u gaan verkopen zodat hier geen misverstanden over ontstaan.

We hopen op een geslaagde actie!

Kerkwijk - ASH (0-1) 1-3
donderdag, 26 maart 2015 14:08

altKerkwijk speelt vandaag zijn thuiswedstrijd tegen ASH. Vanwege blessures ontbreken Jorél Helderman, Maikel Valkis en Matheusz Sleziak nog steeds in het basiselftal. Johan van der Linden keert echter terug in de basis na een blessure.

Kerkwijk VR1 - GVV'63 VR1 (0-0) 5-1
dinsdag, 17 maart 2015 23:37

altVandaag spelen we de thuiswedstrijd tegen de buren uit Gameren. Om aansluiting te houden moet er weer gewonnen worden, gezien de stand op de ranglijst zijn we dat ook wel verplicht. Tegenvaller tijdens de warming-up als Joyce moet afhaken met een knieblessure, opgelopen tijdens de training donderdag. Kim trekt de handschoenen aan en neemt plaats onder de lat vandaag.

Kerkwijk - MVV'58 (0-1) 1-1
dinsdag, 17 maart 2015 11:26

altIn de strijd om de tweede periode neemt Kerkwijk het vandaag in een inhaalwedstrijd op tegen MVV’58. Voorgaande jaren wist MVV’58 met ruime cijfers van Kerkwijk te winnen. Bij Kerkwijk ontbreekt het verdedigingsduo Valkis en Sleziak vanwege blessures.

Familietoernooi
maandag, 16 maart 2015 20:14

altDonderdag 14 mei is er weer het jaarlijkse familietoernooi. Zet het alvast maar in de agenda! Families kunnen zich opgeven via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Grote verloting 2015
dinsdag, 10 maart 2015 12:30

altDe eerste inleverdatum van de boekjes staat gepland op 21 maart a.s. , dus nog een kleine 2 weken te gaan. Op dit moment is ca 15% van de boekjes verkocht ingeleverd, derhalve nog een lange weg te gaan tot de 100%. Wij – als organisatie – zouden het zeer op prijs stellen indien U probeert voor de 21ste de boekjes verkocht en wel in te leveren.

U kunt dit doen bij de leider van het elftal of in de bestuurskamer bij Laurens Kruijshaar of Louis Lamboo. Bij afwezigheid van beide heren, kunt U het verkochte boekje ook in de kluis deponeren.

Veel dank voor Uw medewerking.

Stormvogel maart 2015
woensdag, 11 maart 2015 20:50

alt

Voor u ligt de derde editie van de Stormvogel van het jaar 2015. Alle vertegenwoordigende elftallen zijn bezig aan de hervatting van de tweede seizoenshelft met weer spannende (competitie) wedstrijden. Deze maand zijn weer de standaard rubrieken zoals de standen, verjaardagen, wedstrijdverslagen en de moppentapper terug te vinden.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel maart..

Voetbalfeest 14 maart
zaterdag, 07 maart 2015 10:50

altVolgende week een drukke voetbalmiddag in Kerkwijk. Behalve ons dameselftal spelen zowel het eerste, tweede en vierde elftal deze middag een thuiswedstrijd op sportpark De Drie Morgen. Kortom alle ingrediënten voor een mooie feestavond zijn aanwezig! Het feest zal direct na de belangrijke wedstrijd van het eerste elftal om de tweede periode tegen MVV'58 starten en zal als thema in Mexicaanse sferen plaatsvinden!

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders