MVV'58 - Kerkwijk (0-0) 0-0
zondag, 21 september 2014 21:52

alt

De derde wedstrijd van de competitie is een uitmatch tegen een oude bekende tegenstander uit Meteren. M.V.V draait ieder jaar wel bovenin mee, zoals ook nu op de tweede plaats zodat kerkwijk op voorhand een moeilijke middag tegemoet kan zien. Omdat ook MVV een beetje opkijkt tegen de ontmoeting met Kerkwijk, vorig seizoen won Kerkwijk in Meteren, worden de eerste twintig minuten voorzichtig besteed door elkaar af te tasten.

HRC ’14 VR1 – Kerkwijk VR1 (0-2) 2-3
maandag, 15 september 2014 14:37

altVandaag start ook voor de dames de competitie, met langs de lijn een nieuwe trainer; Jan Vlug. Na een goede voorbereiding waarin we veel wedstrijden gespeeld hebben, spelen we vandaag om de drie punten tegen het gepromoveerde HRC ’14. Ook zijn we door naar de volgende ronde van de beker door de dames van Well met 6-0 te verslaan, de andere twee ploegen uit onze poule waren al uit de beker gestapt.

Kerkwijk - Raptim (1-1) 2-1
zondag, 14 september 2014 19:45

altNa de officiële ingebruikname van het derde veld en parkeerterrein op dinsdag waarbij onze interim voorzitter zeer terecht alle personen die op één of andere manier een bijdrage aan de totstandkoming hebben geleverd de revue liet passeren en bedankte, volgde zaterdag de tweede wedstrijd van de competitie. De tegenstander was de ploeg uit Gorinchem die hun eerste wedstrijd thuis op kunstgras in winst omzetten.

Per direct gevraagd:
maandag, 01 september 2014 15:54

altOnze vereniging is per direct op zoek naar een trainer voor de A-junioren. Eventuele geïnteresseerde kunnen zich melden bij het bestuur of via Marc de Bijl: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vianen - Kerkwijk (2-1) 2-2
zondag, 07 september 2014 17:29

altIn de eerste competitieronde treft Kerkwijk een totaal onbekende tegenstander. Na de moeizame voorbereiding blijkt dat de technische staf bij de spelers de juiste snaar heeft getroffen, want zij zoeken snel en voortvarend het doel van Vianen op.

Stormvogel augustus 2014
donderdag, 28 augustus 2014 15:33

altDoor de rustige vakantiemaand die we achter de rug hebben gebruiken we deze editie vooral voor het vooruitblikken op het nieuwe seizoen. Verder nodigt interim-voorzitter Johan Oomen alle leden en belangstellenden uit om de officiële opening van het nieuwe derde veld bij te wonen, welke 9 september a.s. zal plaatsvinden.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel augustus..

Nieuw tenue Kerkwijk 3
vrijdag, 22 augustus 2014 09:57

Tenue Kerkwijk 3Het derde van v.v. Kerkwijk speelt dit jaar in een nieuw tenue. Onlangs werd dit gepresenteerd door vice-aanvoerder Louis de Haas. Het tenue heeft een aantal aanpassingen ten opzichte van vorig jaar, maar is uiteraard uitgevoerd in het traditionele v.v. Kerkwijk geel en blauw.

Er wordt gespeeld in de traditionele blauwe broeken met een geel shirt. Dit jaar heeft het shirt een metallic baan over de lengte van het shirt om tegenstanders te imponeren. Voor corners is er een bijpassend hoofddeksel, hiervan ligt het ontwerp nog ter keuring bij de KNVB. In de kraag van het shirt is de tekst "Strijdend ten onder!" geborduurd.

Aanstaande zaterdag belegerd het derde het doelgebied van Nivo Sparta in Zaltbommel.

Complete competitie programma
vrijdag, 15 augustus 2014 22:17

Complete competitie programma online voor senioren , junioren en pupillen.

Programma 2e is herzien.

Zie links

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders