Uitslag boomgaardloop 2016
dinsdag, 09 februari 2016 14:43

altLees verder voor de uitslagen van de 25e editie van de boomgaardloop.

Boomgaardloop 2016
zondag, 20 december 2015 21:36

De 25ste Boomgaardloop is een crossloop rond het voetbalveld van voetbalvereniging Kerkwijk en door de naastgelegen boomgaard en wordt georganiseerd door VV Kerkwijk in samenwerking met de Bommelerwaard Runners. De opbrengst van de loop gaat naar Stichting Roparun.

Kerkwijk VR1 - WNC VR1 (1-0) 1-0
dinsdag, 26 januari 2016 12:12

altVandaag start voor ons de competitie weer na de winterstop; we spelen het restant van de op 31 oktober gestaakte wedstrijd uit. Met nog 20 minuten op de klok verdedigen we een 1-0 voorsprong, doelpunt destijds gemaakt door Tamara. In de winterstop zijn de talentvolle Iris en Noa definitief overgekomen van de MB naar de dames, en hopelijk kunnen we Djulita binnenkort weer op het veld verwelkomen na een lange afwezigheid. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Kim.

MVV'58 - Kerkwijk (2-0) 3-0
zondag, 24 januari 2016 12:36

altDe eerste wedstrijd na de winterstop speelt Kerkwijk in Meteren. Kerkwijk heeft door de slechte weersomstandigheden van de laatste tijd niet veel trainingsarbeid kunnen verrichten in tegenstelling tot tegenstander MVV'58 wat al enkele wedstrijden in de benen heeft. Kerkwijk mist ook enkele spelers door blessures van oa Johan Dingemans waardoor Aart de Jong vandaag de aanvoerdersband draagt.

Stormvogel januari 2016
donderdag, 14 januari 2016 20:02

altIn deze editie treft u weer veel van de vaste rubrieken. De 25e editie van de boomgaardloop op zaterdag 6 februari is een speciale vermelding waard. We hopen tijdens deze jubileumeditie weer veel lopers en ook supporters te mogen verwelkomen.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel januari..

Nieuwjaarsreceptie 2016
maandag, 04 januari 2016 13:51

altAfgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze druk bezochte receptie werden er een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Voorzitter Johan Oomen hield zijn nieuwjaarstoespraak die door iedereen aandachtig werd beluisterd. Daarna de huldiging van de jubilarissen (maar liefst 40 stuks) en de opening van de kleedkameraccommodatie. Kortom het was weer een gezellige middag/avond.  Een aantal jubilarissen konden niet aanwezig zijn vandaar dat die ook niet op de bijgaande foto’s staan.

Snerttoernooi zaterdag 9 januari
woensdag, 23 december 2015 21:56

Stormvogel december 2015
maandag, 21 december 2015 12:55

altIn deze editie van de Stormvogel zijn met de moppentapper, het stukje van voorzitter Johan Oomen, standen, verjaardagen, het programma en een nieuwe kleurplaat de vaste rubrieken weer terug te vinden. Komende periode is het rustig op de vv. Echter is de nieuwjaarsborrel op 2 januari het vermelden waard, waarbij alle leden uiteraard welkom zijn!

Lees Stormvogel december..

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders