Kantine geopend
zaterdag, 24 januari 2015 13:05

Ondanks het feit dat er niet word gevoetbald op sportpark "de drie morgen" is de kantine gewoon open vanaf half 4.

Iedereen die het leuk vind om een potje te klaverjassen, darten (zelf bord meenemen), gamen (zelf computer meenemen) of gewoon lekker aan de bar een biertje te drinken is welkom.

Grote verloting 2015
dinsdag, 20 januari 2015 23:19

altDe boekjes voor de grote verloting zijn inmiddels uitgereikt en wij hopen op een succesvolle verkoop. De verkochte boekjes kunnen ingeleverd worden hetzij bij de leider van jouw elftal hetzij in de bestuurskamer - bij voorkeur op zaterdag – bij Laurens Kruijshaar of bij Louis Lamboo. De uiterlijke inleverdatum van de boekjes staat gepland op 21 maart, eerder inleveren mag uiteraard ook.

De trekking van de verloting vindt plaats op donderdag 14 mei , na afloop van het familietoernooi op ons Sportpark. Er zijn mooie geldprijzen te winnen met als hoofdprijs een bedrag van € 450,-.

Veel succes.

Boomgaardloop 2015
maandag, 19 januari 2015 18:03

altDe 24ste Boomgaardloop is een crossloop rond het voetbalveld van voetbalvereniging Kerkwijk en door de naastgelegen boomgaard en wordt georganiseerd door VV Kerkwijk in samenwerking met de Bommelerwaard Runners. De opbrengst van de loop gaat naar Stichting Roparun.

Stormvogel januari 2015
dinsdag, 13 januari 2015 22:03

alt

In deze eerste editie van ons clubblad van het blikken we terug op een voetbaltechnisch rustige periode: de winterstop. Weinig wedstrijdverslagen dit keer maar wel enkele noemenswaardige zaken. Een goed bezochte nieuwjaarsreceptie, nieuwe activiteitencommissie, introductie van het snerttoernooi en de aankondiging van de boomgaardloop: je leest er meer over in dit blad.

De redactie helpen? Heb je zelf artikelen voor de volgende editie? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Oude edities lezen kan in het Stormvogel archief.

Lees Stormvogel januari..

Nieuwjaarsreceptie 2015
donderdag, 08 januari 2015 19:57

altAfgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze druk bezochte receptie werden er een aantal jubilarissen gehuldigd. Voorzitter Johan Oomen hield zijn nieuwjaarstoespraak die door iedereen aandachtig werd beluisterd. Kortom het was weer een gezellige middag/avond.

De jubilarissen van 2015 zijn:

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk en hoofdtrainer Carlo van Zanten aan het einde van het seizoen uit elkaar
woensdag, 24 december 2014 12:01

altHet bestuur heeft in goed overleg besloten om aan het einde van het seizoen na vier jaar afscheid te nemen van hoofdtrainer Carlo van Zanten. Carlo heeft dan drie jaar als jeugdtrainer (A-junioren) en één jaar als hoofdtrainer bij onze vereniging gefungeerd.

Bij het besluit om de samenwerking te gaan beëindigen is het bestuur niet over één nacht ijs gegaan. Er hebben diverse gesprekken met de trainer en een delegatie van de selectie plaatsgevonden. Daaropvolgend is bovenstaand besluit weloverwogen genomen.

Johan Oomen

Kerkwijk - Well (1-3) 4-3
zondag, 14 december 2014 22:48

altDe Bommelerwaardderby kreeg door het score verloop dat zeer enerverend genoemd mag worden, na een heerlijke strijd één halverwege de wedstrijd niet verwachtte maar uiteindelijk toch terechte winnaar. Voor het in groten getale opgekomen publiek maakten beide elftallen er een pittige pot van wat resulteerde in vier gele kaarten voor Kerkwijk en twee voor Well, één Well speler kreeg tweemaal geel zodat Well het laatste kwartier met tien man stond.

Stormvogel november 2014
dinsdag, 09 december 2014 15:50

alt

Bij deze presenteren wij wat verlaat maar niet met minder trots de november editie van de Stormvogel. Absoluut hoogtepunt in komende maand is natuurlijk de thuiswedstrijd van het eerste tegen Well. Achteraf zal er in de kantine een mooi feestje gehouden worden dus zet deze vast in je agenda!!!

Lees Stormvogel november..

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders