Stan Hobo bokaal
woensdag, 18 mei 2016 23:03

Zaterdag 28 mei vindt de 10e en laatste editie van het Stan Hobo bokaal plaats. In een onderling 7 tegen 7 toernooi zullen de Kerkwijkers het tegen elkaar opnemen, Een extra mooi tintje is dat ook het oude B-team van Stan zal deelnemen aan het toernooi. Aansluitend aan dit toernooi zal er een gezellige BBQ worden gehouden. Wij hopen op een mooie dag met een grote opkomst!

Trainer C1 en Dames 1
woensdag, 18 mei 2016 21:45

altVoor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar een trainer voor de C1 junioren en het Dameselftal.

Dus ben je of ken je een trainer die het komende seizoen 1 van beide teams onder zijn hoede wil nemen?

Toernooien D pupillem
dinsdag, 17 mei 2016 18:21

Op 21 mei aanstaande zijn er weer een aantal toernooien voor de D-pupillen:

Kerkwijk D1 toernooi vv Ameide:      1e wedstrijd om 12:25

Kerkwijk D2 toernooi Everstein:        1e wedstrijd om 09:00

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

vv Kerkwijk wederom gedupeerd door inbraak
dinsdag, 17 mei 2016 18:06

altVan donderdag op vrijdag jongstleden (13 mei) is t'Schuurke op onze voetbalvereniging leeggeroofd. Door het hekwerk langs de weg te forceren hebben de inbrekers zich toegang verleend tot het terrein om vervolgens de gehele inhoud van de schuur te ontvreemden (maaimachine, traktor en ander gereedschap). De schade lijkt in de tienduizenden euro's te lopen. Alle tips zijn welkom. Tips zowel om de daders te pakken als oplossingen om deze financiele klap weer boven te komen.

Haaften - Kerkwijk (1-0) 4-0
dinsdag, 17 mei 2016 17:24

altDe allerlaaste competiewedstrijd speelt Kerkwijk in en tegen kampioen Haaften. Nadat van te voren er eerst nog bloemen zijn uitgereikt kan de wedstrijd beginnen. Haaften laat zien niet voor niks kampioen te zijn geworden en opent al na 5 minuten spelen de score.

Kerkwijk - Herovina (1-2) 3-3
dinsdag, 17 mei 2016 17:19

altNa de verloren wedstrijd tegen Well neemt Kerkwijk het thuis op tegen Herovina.  Ook nu begint Kerkwijk de wedstrijd niet sterk als het na 19 minuten spelen al tegen een 0-2 achterstand aan kijkt.

Toernooien D-Pupillen
vrijdag, 13 mei 2016 07:51

Er zijn wijzigingen met betrekking tot de toernooien van de D-pupillen op 14 mei:

Het toernooi voor de D1 bij MVV 58 gaat NIET door.

Het toernooi voor de D2 bij MVV 58 gaat WEL door. De eerste wedstrijd voor de D2 begint om 09:30

Good Luck VR1 - Kerkwijk VR1 (0-1) 1-2
woensdag, 11 mei 2016 08:44

altVandaag spelen we alweer onze laatste wedstrijd van het seizoen. Nog voor de wedstrijd begint, horen we dat TEC verloren heeft en daarmee dus gedegradeerd is naar de vijfde klasse. De druk voor de dames is er af en we kunnen in het zonnetje lekker vrijuit gaan spelen; bij winst kunnen we zelfs nog een mooie sprong maken op de ranglijst. Opstelling; Joyce; Noa, Lara, Joor, Janneke; Iris, Djulita, Nicole; Marlies, Anita, Tamara. Kim, Michelle en Simone nemen plaats in de dug-out.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders