Good Luck VR1 - Kerkwijk VR1 (2-1) 7-2
woensdag, 29 oktober 2014 12:15

altVandaag spelen we uit bij het voor ons onbekende Good Luck, een wedstrijd waar het ergens om gaat aangezien Good Luck een plaatsje boven ons staat op de ranglijst. Iedereen is er dan ook op gebrand een goed resultaat neer te zetten, al spelen er links en rechts wat pijntjes en spierblessures, we gaan er voor! Christien, Klarika, Renske en Wilma zijn afwezig, Lara kan vandaag weer spelen na een aantal weken blessureleed. Noa van Tuijl komt ons versterken vanuit de MB, bedankt!

Kerkwijk - Haaften (0-1) 0-2
zondag, 26 oktober 2014 21:08

altHet was zaterdag leuk om onze oud speler, trainer en huidige inwoner van Kerkwijk weer terug te zien op ons sportpark maar dat hij na afloop als trainer van Haaften met de punten naar huis ging vonden wij iets minder. Dat de uiteindelijke dik verdiende winst naar onze tegenstander ging was een gevolg van het verloop van de wedstrijd zoals die zich afspeelde.

Jaarverslag 2013 - 2014
zondag, 19 oktober 2014 02:31

altMet op het oog de ledenvergadering op vrijdag 31 oktober publiceren we het jaarverslag van 2013-2014. Het jaarverslag is via onderstaande link te lezen.

Jaarverslag 2013 - 2014

Agenda ledenvergadering 31 oktober
dinsdag, 23 september 2014 13:08

altVrijdag 31 oktober is het weer ledenvergadering, alles wat belangrijk is voor de club wordt besproken en alle leden en ouders van jeugdleden worden uitgenodigd om mee te discuseren over de toekomst van v.v. Kerkwijk.

De aanvang is om 19:30 uur.

Agenda ledenvergadering v.v. Kerkwijk 31 oktober 2014

Kerkwijk VR1 - NEO'25 VR1 (0-1) 1-1
dinsdag, 21 oktober 2014 16:08

altVandaag spelen we onze vierde competitiewedstrijd thuis tegen NEO'25. Altijd een spannend en beladen potje, de ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Bij winst doen we goede zaken op de ranglijst. Lara en Renske zijn nog geblesseerd, waarbij Lara weer op de weg terug is. Djulita zien we langs de lijn met krukken, nadat ze afgelopen week geopereerd is aan haar knie. Succes met het herstel!

MEC 07 A1- Kerkwijk A1 (0-1) 1-4
zondag, 19 oktober 2014 14:25

altOp zaterdag 18 oktober speelde onze A- Junioren de tweede bekerwedstrijd in de poule tegen de A1 van MEC 07 uit Maurik. Onder leiding van Henk van Hemert en onze pas nieuwe aangestelde trainer Hans van Rasenberg werd een dik verdiende overwinning behaald in Maurik. In de eerste helft had Kerkwijk de stevige wind in de rug, waardoor we een overwicht creëerden maar voorlopig nog niet wisten te scoren.

Kerkwijk VR1 – Asperen VR1 (1-0) 2-1
maandag, 13 oktober 2014 16:00

altVandaag spelen we onze derde competitiewedstrijd thuis tegen Asperen, altijd een pittig potje. Belangrijke wedstrijd ook, bij winst sluiten we mooi aan bij de bovenste ploegen. Klarika en Petra zijn er niet bij vandaag, Lara en Renske zitten nog met een blessure langs de kant.

Schelluinen - Kerkwijk (3-1) 5-1
zondag, 12 oktober 2014 20:27

alt

Met het vertoonde goede spel in de eerste helft van de vorige week tegen koploper Focus in gedachten probeerden onze jongens het in de uitwedstrijd bij nummer 3 een wat langer vervolg te geven door vanaf het eerste fluitsignaal te proberen de tegenstander onder druk te zetten. Maar na vijf minuten blijkt al dat het een lastige middag gaat worden want Schelluinen snijdt simpel door de Kerkwijk verdediging heen 1-0.

JW_DISQUS_ADD_A_COMMENT

v.v. Kerkwijk Facebook v.v. Kerkwijk Twitter v.v. Kerkwijk Regio-voetbal Linkedin - Stichting ondernemers vrienden v.v. Kerkwijk v.v. Kerkwijk op Google v.v. Kerkwijk op Google Maps Login voor beheerders