Vacature trainer voor het 2E elftal

28 januari 2021 6:15

Onze huidige 1e selectie bestaat uit circa 34 spelers, een mooie mix van ervaren spelers en jeugdige talenten, waarvan het grootste deel is doorgestroomd vanuit onze eigen jeugd. Vanuit de vereniging is de wens om, samen met onze hoofdtrainer Nabil Bouchlal, deze selectie te ontwikkelen naar een hoger niveau. Ambitie is om met het 1e elftal op derde klasse niveau te gaan voetballen en het 2e elftal in de top van de 3e klasse te handhaven, maar met name alle spelers dichter naar het 1e elftal niveau te brengen.

Om dit te kunnen realiseren zijn we voor het seizoen 2021-2022 opzoek naar een enthousiaste, gedreven én deskundige trainer voor ons 2e elftal.

Wat bieden we?

Een talentvolle en enthousiaste groep

Een ambitieuze vereniging met een gezonde prestatiecultuur.

Mooie accommodatie met goede trainingsfaciliteiten.

Een marktconforme vergoeding.

Een gezellige vereniging.

Trainings- en wedstrijdkleding

Wat vragen we?

TC3 / UEFA C is een pre, echter trainers die zich willen ontwikkelen kunnen ook reageren.

Een trainer die bevlogenheid én drive meebrengt.

Een trainer die verder kijkt dan het resultaat op de wedstrijddag.

Een trainer die spelers zowel individueel als in teamverband kan verbeteren;

Een trainer die motiveert én inspireert.

Het op dinsdag en donderdag verzorgen van trainingen in samenwerking met de hoofdtrainer

Coaching op de zaterdag.

Actieve deelname bij themabijeenkomsten en in overleggen.

Een trainer die betrokkenheid toont binnen de gehele vereniging.

Meer informatie? Neem dan contact op met voorzitter Johan Oomen (06-53195199).

Sollicitaties kunnen worden gericht aan wedstrijdsecretaris C. Westerlaken: wedstrijdsecretaris@vvkerkwijk.nl. Reacties ontvangen we graag voor 9 februari 2021.