Albert Heijn voetbalpassie Sponsor actie

13 september 2021 10:45

Met Voetbalpassie spaar je voor de voetbalclub die jij wil sponsoren! Daarnaast maak je óók nog kans op vette voetbalprijzen! Dus kies je club en spaar mee van 13 september t/m 3 oktober 2021.

Maak kans op vette voetbalprijzen!

Leef een dag als een voetbalprof, win een meet&greet met Lieke Martens in Barcelona, een clinic met Oranje Leeuwinnen of kaarten voor Oranje. Spaar mee met Voetbalpassie en maak kans op de mooiste prijzen bij aankoop van Red Bull, Lay's, Heineken, Coca-Cola of Calvé.

Deelnemende producten

Spaar Voetbalpassie punten bij iedere €1 aan alle deelnemende merken, al het verse fruit, alle winkel afgebakken broodjes en Alle AH Goudse kaas van de zelfbedieningsafdeling. Sparen kan bij alle Albert Heijn en AH to go winkels in Nederland en bij online bestellingen.

ahonline_xlArticle.png