v.v. Kerkwijk VR1 op teamweekend in Oostenrijk -

v.v. Kerkwijk VR1 op teamweekend in Oostenrijk

v.v. Kerkwijk VR1 op teamweekend in Oostenrijk

19 april 2023 16:30


Onze dames keken al weken uit naar het teamweekend, er werd dit jaar namelijk flink uitgepakt! Waar het bij de meeste voetbalteams blijft bij een avondje bowlen of een weekend naar een vakantiepark gingen onze dames samen met de technische staf in het paasweekend naar de Oostenrijkse Alpen. Vlagger en vader Peter Krol organiseerde voor de dames een lang weekend naar Steiermark, lees hieronder de belevenissen! 

Op donderdagochtend 6 april werden we uitgezwaaid door de voorzitter en diverse ouders en vertrokken we in nieuwe gesponsorde jassen richting Oostenrijk. Na een lange rit met drie bussen (er moet altijd wel iemand plassen en we moesten even op zoek naar een nieuwe buitenspiegel) kwamen we 's avonds aan in Pension Hintergarten! Daar stond een heerlijk bord soep klaar en de koelkast was goed gevuld! De lange reis werd snel vergeten en sfeer zat er gelijk goed in.

De volgende ochtend zat iedereen met kleine oogjes aan de ontbijttafel om een bodem te leggen voor op de skipiste. Voor 11 dames (en vlagger Jordy) stond de eerste skiles op de planning de rest had geen les nodig en vermaakte zich prima op de piste. Het was heerlijk zonnig weer dus na het skien volgde uiteraard de après-ski op het terras. In de avond was er nog een gezellig spelprogramma, bowlen met een houten bal en een soort variant op curling. Het team van Denny won. Na al die inspanning sloten we de avond af in een gezellig eetcafe met borden vol spareribs, chickenwings en friet. Alles verdween (net als eerder op de dag) als sneeuw voor de zon. 

Zaterdag stond de tweede skiles op de planning, bij iedereen ging het al een stuk beter dus ze konden met de sleeplift naar een hogere berg om daar verder te oefenen. Het sneeuwde die dag dus de après-ski was binnen in de skihut maar daar smaakte de Aperol Spritz niet minder om. Hierna konden we in het huis even bijkomen, Jordy bakte de lekkerste biefstukken op de BBQ en Eline, Nicky, Kim en Renske hadden een leuke quiz gemaakt voor de rest van het team. Het team van Denny won weer.

Zondag gingen we voor de laatste keer naar het skigebied, er stond geen les op het programma dus er werd nog wat geoefend met skiën en later namen de gevorderden de beginners mee op sleeptouw over de piste. De rekening in de skihut bereikte een recordhoogte, we maakte een laatste teamfoto in de sneeuw en we leverden de gehuurde skispullen in. 's Avonds nam Peter ons mee naar het restaurant in het dorp waar we heerlijke schnitzels aten, bijna iedereen ging op tijd naar bed op deze laatste avond, moe maar voldaan!

De terugreis ging gelukkig een stuk vlotter dan de heenreis en maandag rond etenstijd was iedereen weer veilig thuis!

We hebben een heel gezellig weekend gehad met alle meiden en de staf. Alles was tot in de puntjes geregeld! Daar willen we Peter, Chanel en Johan heel erg voor bedanken! 

ced8b8f0-8556-4332-a424-43ea90bdc0a1.JPG

8a4636a4-efa0-4e34-9e22-d753f5d1ea34.JPG
c3682cc0-1683-4ed1-a77a-9123dba213d4.JPGC909533F-2258-4571-9875-5C7AF213846E.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!