Ledenshop v.v. Kerkwijk -

Ledenshop v.v. Kerkwijk

Ledenshop v.v. Kerkwijk

De ledenshop biedt jou als lid van v.v. Kerkwijk de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen en daarmee onze club financieel te ondersteunen!

Onder andere korte broeken, shirts en trainingspakken maar ook ballen, sporttassen en regenjassen. Het volledige assortiment is via onderstaande knop te bekijken en ook direct online met korting te bestellen. De clubkleding van Hummel kan je uiteraard personaliseren met je eigen naam en rugnummer. 

Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die speciaal voor onze club geselecteerd zijn. Maar behalve de eigen clubcollectie, biedt de ledenshop ook de mogelijkheid overige items te bestellen, onder het kopje ‘Sportkleding'.

Via de ledenshop worden de bestelde artikelen naar Sport2000 Stehmann in Zaltbommel of naar jouw huisadres verzonden.

LEDENSHOP_7.png
 

Cash voor de club!
Voor iedere bestelling ontvangt v.v. Kerkwijk een bonus. Dus het is goed voor de clubkas! Niet alleen de clubkleding kan met korting besteld worden, op het hele assortiment sportkleding van Hummel en Stanno profiteer jij van korting en profiteert de club van jouw bestellingen! Dus bestel ook je scheenbeschermers, ondershirts, en hoodies via de ledenshop en zorg voor cash voor de club!

trui_nieuw.jpeg broek_nieuw.jpeg schirt_nieuw_dames.jpeg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!