Nieuws

Nieuws

In Memoriam Annie van Driel 23-11-1939 – 5-12-2020

10 december 17:15  Op zaterdag 5 december 2020 ontvingen wij het trieste bericht dat ons lid van verdienste, erelid en drager van de Zilveren Speld van de KNVB, Annie van Driel op die avond om 18.30 uur is overleden.meer »

248x gelezen

Start Kabouter Voetbal op woensdag 14 april.

10 maart 16:15  Speciaal voor kinderen geboren in 2016 en 2017. Wat : voetbaltraining Voor wie : 4 en 5 jarige Wanneer : woensdagmiddag van 14 uur tot 15 uur Waar : voetbalvereniging VV Kerkwijk Voor vragen en om aan te melden kunt u mailen naar : pupillen@vvkerkwijk.nl Bij voldoende aanmeldingen willen we 14 april beginnen met de trainingen meer »

317x gelezen

Vacature trainer voor het 2E elftal

28 januari 6:15  Onze huidige 1e selectie bestaat uit circa 34 spelers, een mooie mix van ervaren spelers en jeugdige talenten, waarvan het grootste deel is doorgestroomd vanuit onze eigen jeugd. Vanuit de vereniging is de wens om, samen met onze hoofdtrainer Nabil Bouchlal, deze selectie te ontwikkelen naar een hoger niveau. Ambitie is om met het 1e elftal op derde klasse niveau te gaan voetballen en het 2e elftal in de top van de 3e klasse te handhaven, maar met name alle spelers dichter naar het 1e elftal niveau te brengen. Om dit te kunnen realiseren zijn we voor het seizoen 2021-2022 opzoek naar een enthousiaste, gedreven én deskundige trainer voor ons 2e elftal. meer »

313x gelezen

Nieuwjaarstoespraak Voorzitter Johan Oomen

4 januari 16:30  Nieuwjaarstoespraak 2 januari 2021 (website) Nu we fysiek geen nieuwjaarsreceptie van 2021 kunnen vieren wil ik toch graag via onze website het nieuwjaar inluiden middels het schriftelijk delen van mijn enigszins beknopte toespraak met al onze leden en in het bijzonder voor onze leden van verdienste, ereleden en sponsoren. We gaan even kort terugblikken op het afgelopen kalenderjaar. meer »

628x gelezen

Ledenvergadering 2020

7 november 9:30  Beste Leden, normaal gesproken houden we begin november ieder jaar de leden vergadering. Met de huidige Covid regels is het niet mogelijk om de ledenvergadering te houden zoals we gewend zijn. Daarom hebben wij als bestuur besloten om de vergadering tot nader order op te schorten. Ondertussen wordt het jaarverslag en het financiële verslag door ons gewoon gemaakt. Ook de kas controle wordt op de gebruikelijke wijze uitgevoerd. In afwachting van de geldende Covid regels in december en de daarbij komende mogelijkheden voor een ledenvergadering zullen wij u in december opnieuw berichten. Het Bestuur.

166x gelezen

Update corona protocol VV Kerkwijk

2 oktober 14:45  Als VV Kerkwijk dienen wij te voldoen aan de Coronaregels en -richtlijnen zoals die zijn opgesteld door het RIVM, de Gemeente en de KNVB. Naleven van deze regels wordt binnen onze gemeente gecontroleerd door de BOA’s. Deze zullen op de handhaving toezien en kunnen ook fikse boetes uitdelen en in het uiterste geval ook ons complex sluiten. Naleven van de Coronaregels kunnen wij als bestuur, trainers en vrijwilligers niet alleen doen. Spreek elkaar daarom aan als het niet helemaal goed gaat en neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan de regels te houden. Gebruik je gezonde verstand! Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden misschien "klein” in, de gevolgen kunnen zeer groot zijn. In het ergste geval kunnen we dan alsnog niet voetballen dit seizoen. We moeten het met z’n allen doen!meer »

472x gelezen

Protocol verantwoord sporten

1 oktober 16:30  Dit protocol gaat uit van de per 29 september geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast. Dit protocol is juridisch gezien een advies voor het handelen op en binnensportaccommodaties en bij het sporten zelf op welke plek dan ook. Sportactiviteiten als wedstrijden en trainingen blijven zoveel mogelijk doorgaan behalve dat de sportkantines gesloten zijn en publiek niet is toegestaan. De in dit protocol gebruikte termen zijn hetzelfde als in de noodverordeningen. Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden? Neem dan contact op met je gemeente of de supportdesk van NOC*NSF (sportsupport@nocnsf.nl)meer »

146x gelezen

Kerkwijk 1 - GVV' 63 1 (Vriendschappelijk)

23 september 16:15  Dinsdagavond 29-09-2020 om 20:00 uur voetbalt Kerkwijk 1 een vriendschappelijk duel tegen Gameren 1 (GVV'63).meer »

490x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!